Teaterkort

Dit kongelige rabatkort

Teaterkortet er for dig, der vil mere i Det Kongelige Teater og have adgang til masser af fordele uden at binde dig for en bestemt sæson.

Kortet gælder overalt i Det Kongelige Teater, så uanset om du vil betages af ballet, overvældes af opera, høre klassiske koncerter eller se skuespil i særklasse er Teaterkortet for dig.

Teaterkortet fremsendes til din postadresse inden for 3-5 hverdage, men du får adgang til rabatten på billetter så snart du har betalt online (øvrige rabatter kan benyttes så snart du modtager kortet).

Pris per år:

245 kr.

Fordele

Billetrabat – få 10 % rabat på standard billetprisen til alle forestillinger i repertoiret, så længe dit teaterkort er gyldigt (gælder ikke ungdomsbilletter og kan ikke kombineres med andre rabatter).

Gratis pausedrinks - der ligger allerede fire gratis drikkevarer på kortet, som du kan nyde i alle vores caféer og barer. Du vælger selv om det skal være øl, vin, vand eller kaffe/the.

Rabat i caféer og restauranter - få 10% rabat i Det Kongelige Teaters caféer, barer og restauranter.

Rabat på parkering – få 50% rabat på parkering i Q-Parks parkeringshuse i Magasin på Kgs. Nytorv. Du kan benytte kortet i parkeringshusets automater. Læs mere her ...

Nyhedsbrev - få inspiration, nyheder og bag-om-materiale fra Det Kongelige Teater.

Når du køber et sæsonkort eller teaterkort giver du automatisk samtykke til at modtage information og nyheder fra Det Kongelige Teater per e-mail. Disse emails kan afmeldes ved at anvende afmeldingslinket i e-mailen. Læs mere i vores privatlivspolitik.