Ung i Operaen

UNG I OPERAEN

FOR DIG MELLEM 15 OG 30

 

 

Ung i operaen

Om Ung i Operaen

Tag din ven, kollega, kæreste eller søskende i hånden og grib en unik mulighed for at opleve opera udelukkende i selskab med andre unge i byens bedste plyssæder. I kan dresse helt op, helt ned eller bare hænge ud. Der er ikke nogen rigtig måde, at gå i Operaen på. Men husk, at det kun er for jer mellem 15 og til og med 30 år. Billetterne til disse særlige aftener koster kun 150,- pr. stk.

Der er helt alternative introduktioner for de spørgelystne, nørdede og de nysgerrige. Og ikke mindst meet and greets med de fantastiske sangere og musikere. I kan hænge ud i foyeren og tage øl med i salen, men pas lige på den kinesiske granit og panelerne med ahorntræ. Det tager så hulens lang tid at polere det op igen.

Oplev to forskellige operaer til kun 150,- per billet. Husk du kan købe billet, hvis du er mellem 15 og til og med 30 år. Andre vil blive venligt afvist i døren.

Kommende Ung i Operaen-forestillinger er:

29. maj kl. 20, Barberen i Sevilla - En nonstop sjov og løssluppen klassisk operakomedie i to akter.

Trubaduren den 24. oktober 2018 - En greve dømmer en sigøjnerkvinde til døden på bålet. Kvindens datter vil hævne sig ved at smide grevens søn ind i flammerne, men begår en skæbnesvanger fejl.

Tosca den 14. maj 2019 - Trekantsdrama, når det er ondest og sørgeligst.


Hvis du aldrig har været i operaen før, så læs mere om operaen her, på opera for begyndere.

I samarbejde med Meyers sørger vi for overkommelige tilbud på lækre mad- og drikkevarer.

Mad
På de to aftener sørger Meyers for lækre mad- og drikkevarer til billige priser. I restaurant KOST & MASK på 4. balkon kan du nyde maden, omgivet af den smukke udsigt over Københavns Havn. Bar og restaurant åbner to timer før forestillingsstart.

Som noget nyt kan du også købe Meyers 5-retters menu for kun 275,- kr (spar 30%) - læs mere om menuen her.

Eller lækre sandwich til 75,- kr.

Introduktion
En halv time inden forestillingsstart er der introduktion til aftenens opera, musikken, oprindelsen og relevansen. Sæt dig med en kop kaffe eller et glas vin og lad dig forundre og underholde. Der er mulighed for at stille spørgsmål til og gå i dialog omkring aftenens forestilling.

Tak til A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal for deres støtte.

Barberen i Sevilla

Der kommer fart over feltet, når den Reumertvindende skuespilinstruktør Martin Lyngbo debuterer som operainstruktør og kaster sig over Rossinis elskede barber fra Sevilla.

I Martin Lyngbos fortolkning er Barberen i Sevilla en fortælling om medmenneskelighed i en tid fyldt med tyranni, hvor alle har deres egen dagsorden. Der er kaos og kærlighed, hævn og hyldest, stolthed og skam, fest og fiasko akkompagneret af latter, smil, vrede og ærgrelse. Det hele iscenesat med ærbødighed og inspiration fra stumfilmens storhedstid i 1910’erne og 1920’erne.

En operaoplevelse for både operajomfruen og den garvede operakender, der vil se en af de store klassikere i nye klæder.

Barberen i Sevilla synges på italiensk med danske overtekster.

VIDEO